2-300x300

G.C.M. (Ger) Min ing. RVGME
ger@geusvastgoed.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1

S. (Sudesh) Sommandas
sudesh@geusvastgoed.nl

Bewaren

Over ons

Waar komt die naam GeuS vandaan? GeuS is een samensmelting van de eerste twee letters van Ger en de eerste van Sudesh. De Su hebben we omgedraaid en zo is het de naam GeuS geworden. We vinden dit wel toepasselijk, want een geus is ook een schooier of rakker. Schalks mag u ons wel noemen. Waar bestaat het bedrijf uit? De ondernemers Sudesh en Ger hebben het initiatief genomen om dit adviesbureau op te richten, omdat wij duidelijke kansen in de markt hebben gesignaleerd en een meerwaarde kunnen leveren in ons werkgebied.

We zijn razend enthousiast om samen met u successen te boeken. Met eigen jarenlange kennis en ervaring en een uitgebreid netwerk van specialisten kunnen we een breed pallet aan vastgoeddiensten verzorgen. Wanneer een van ons met u aan de slag gaat in een project zal hij ook uw vaste contactpersoon zijn. Korte en helder communicatielijnen vinden wij belangrijk in het welslagen van uw opdracht/project.

Kan een eerste gesprek zonder kosten? Uiteraard komen wij graag voor een vrijblijvend gesprek bij u langs. We bekijken en bespreken uw plannen. Daarna volgt onze offerte, waarin alles duidelijk verwoord staat. U heeft voldoende bedenktijd en alleen als u ervan overtuigd bent dat alles naar wens is, gaat u akkoord. In welk gebied actief? We komen bij klanten gevestigd in de Randstad, maar zullen ook daarbuiten actief zijn. Op dit moment werken wij bijvoorbeeld in Groningen, Rotterdam en Utrecht aan bouwkundig advies, cursussen en duurzaamheidsadvies.