1

S. (Sudesh) Sommandas
sudesh@geusvastgoed.nl

Bewaren

De ondernemer

Als adviseur en projectmanager heb ik afwisselende projecten in ontwerp- t/m exploitatiefase van projecten voor vastgoedeigenaren uitgevoerd. Ik ben daarbij door mijn ruime kennis en ervaring verantwoordelijk voor het vertalen van de eisen en wensen van de opdrachtgevers naar concrete resultaten.

Daarnaast ben ik zeer goed op de hoogte van de actualiteiten en ontwikkelingen rondom de opgave om de bestaande gebouwde omgeving in transitie te brengen naar energieneutraal.

Aantoonbare resultaten in energieprestatie advies (EPA-W), onderhoudsadvisering (o.a. NEN 2767), projectmanagement, cost engineering, schade-expertise en opleidingen.

Brede inhoudelijke en bouwkundige ervaring (ruim 30 jaar) en netwerk in de bouwkolom.
Van nature gemotiveerd, richtinggevend, onafhankelijk en netwerker.

De onderneming

GeuS is razend enthousiast om samen met u successen te boeken. Met eigen jarenlange kennis en ervaring en een uitgebreid netwerk van specialisten kan GeuS een breed pallet aan vastgoeddiensten verzorgen. Korte en helder communicatielijnen vind GeuS belangrijk in het welslagen van uw opdracht/project.

Kan een eerste gesprek zonder kosten? Uiteraard komt GeuS graag voor een vrijblijvend gesprek bij u langs. GeuS bekijkt en bespreekt uw plannen. Daarna volgt de offerte, waarin alles duidelijk verwoord staat. U heeft voldoende bedenktijd en alleen als u ervan overtuigd bent dat alles naar wens is, gaat u akkoord.

In welk gebied actief? GeuS komt bij klanten gevestigd in de Randstad, maar is ook daarbuiten actief. Op dit moment werkt GeuS bij voorbeeld in Groningen, Rotterdam en Utrecht aan bouwkundig advies, cursussen en duurzaamheidsadvies.